Μπούσης: «Η γιαγιά μου έβαλε το χέρι της!»

Gazzetta team
Μπούσης: «Η γιαγιά μου έβαλε το χέρι της!»

bet365

Ο νέος ισχυρός άντρας του ΟΦΗ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα κι αναφέρθηκε στις επιλογές του στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού αλλά και τη συνέχεια!

Τι εβδομάδα κι αυτή για τον Μιχάλη Μπούση! Ανέλαβε κι επίσημα τον ΟΦΗ, είδε από τα επίσημα του Γεντί Κουλέ το ματς και στο τέλος πανηγύρισε και τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο νέος ισχυρός άντρας του ΟΦΗ μίλησε στην «Αθλητική Κυριακή» μετά το τέλος του αγώνα και αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την ατμόσφαιρα εξήγησε πως ένας από τους λόγους της νίκης ήταν και η γιαγιά του! «Σήμερα ήταν το μνημόσυνο της γιαγιάς μου που την χάσαμε πριν ένα χρόνο. Σίγουρα έβαλε το χεράκι της σήμερα», είπε με χαμόγελο ο Μπούσης ο οποίος ρωτήθηκε και γιατί επέλεξε τον ΟΦΗ.

«Οι άνθρωποι της Κρήτης σε κερδίζουν με την φιλοξενία τους. Και ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς ήταν οι άνθρωποι που με έπεισαν για το project στον ΟΦΗ», είπε ενώ τόνισε πως «όλοι οι Ελληνες της Αμερικής θα πρέπει να βοηθήσουν τώρα στα δύσκολα την Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα