Ένταση με οπαδούς και αστυνομία έξω από το Γεντί Κουλέ (pics & vid)

Gazzetta team
Ένταση με οπαδούς και αστυνομία έξω από το Γεντί Κουλέ (pics & vid)

bet365

Ρεπορτάζ και πληροφορίες από το Ηράκλειο αναφέρουν πως υπήρξε ένταση αλλά και επεισόδια έξω από το Γεντί Κουλέ μεταξύ οπαδών και αστυνομίας & ότι προκλήθηκαν φθορές σε μαγαζιά.
Ο Athleticradio μετέδωσε πως τα επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας έγιναν λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα έξω από το γήπεδο του ΟΦΗ και ότι πήρε φωτιά μέχρι και τέντα σπιτιού. Επίσης τα κρητικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για φθορές σε μαγαζιά.
Ακόμα πως υπήρξε ένταση μεταξύ άλλων και οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομίας, κάτι για το οποίο πάντως δεν υπάρχει επιβεβαιώση (σ.σ. ότι επρόκειτο δηλαδή για οπαδούς των ερυθρόλευκων). Στο γήπεδο πάντως δεδομένα δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα και φυσικά ούτε με τον κόσμο των Πειραιωτών. Δείτε φωτό στην Gallery αλλά και βίντεο που είναι από το Cretalive.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα