Νάστος: «Να παλέψουμε με τον κόσμο μας απέναντι στον Ολυμπιακό» (vid)

Νάστος: «Να παλέψουμε με τον κόσμο μας απέναντι στον Ολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Νάστος: «Να παλέψουμε με τον κόσμο μας απέναντι στον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Στον εγωισμό που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ανέστης Νάστος.

Ο Έλληνας αμυντικός υπογράμμισε τη σημασία της έδρας για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες (21/10, 20:30), αναφέροντας πως η ομάδα του πρέπει να δει λίγο πιο εγωιστικά την κατάσταση και να παλέψει για ό,τι καλύτερο, σταματώντας να αδικεί τον εαυτό της.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ στο YouTube:

«Το πρόγραμμα ήταν δύσκολο, γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε δυσκολίες. Πρέπει να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι και στα 90’, όποιοι κι αν παίξουν. Σε αυτό το παιχνίδι μόνο να κερδίσουμε πράγματα μπορούμε, να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Νομίζω πως αδικούμε λίγο τους εαυτούς μας με την εικόνα μας, έχουμε δείξει κατά διαστήματα καλό πρόσωπο, πρέπει να το κρατήσουμε, να παλέψουμε στο γήπεδό μας και με τον κόσμο μας να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατόν.

Πρέπει να το δούμε λίγο εγωιστικά, μιας και ξέρουμε την ιστορία της ομάδας. Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο. Η βοήθεια του κόσμου είναι μεγάλη, την έχω δει αυτά τα τρία χρόνια σε μεγάλες στιγμές, σε χαρές. Είναι ενέργεια, μας στηρίζει και είναι πολύτιμη η βοήθειά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα