Από τον Πιεμπονγκσάντ σε Λατινοαμερικάνο η Μουσκρόν με χρέη 6.6 εκατ. ευρώ!

Από τον Πιεμπονγκσάντ σε Λατινοαμερικάνο η Μουσκρόν με χρέη 6.6 εκατ. ευρώ!

Από τον Πιεμπονγκσάντ σε Λατινοαμερικάνο η Μουσκρόν με χρέη 6.6 εκατ. ευρώ!

bet365

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έβγαλε και επίσημα στο «σφυρί» την Μουσκρόν με τον βελγικό σύλλογο να παρουσιάζει ζημίες ύψους 1.3 εκατ. ευρώ την περασμένη σεζόν και συνολικά χρέη 6.6 εκατ. ευρώ!

Η Μουσκρόν προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου την στιγμή που σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες προκειμένου ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να παραχωρήσει τα ηνία σε άλλο επενδυτή.

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μάλιστα όπως τονίζεται, το νέο «αφεντικό» της Μουσκρόν προέρχεται από τη Λατινική Αμερική.

Σε άρθρο της ιστοσελίδας derijkstebelgen.be γίνεται αναφορά στα χρέη της ομάδας τα οποία έφτασαν στα 6.6 εκατ. ευρώ. Μόνο στην περυσινή σεζόν το κοντέρ έγραψε ζημίες ύψους 1.3 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πάτρικ Ντεκλέρκ υποστήριξε πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξαγοράς του Παναθηναϊκού.

«Είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την εξαγορά του Παναθηναϊκού. Οι οικονομικές απαιτήσεις στην ελληνική ομάδα είναι μεγαλύτερες και θα πρέπει να γλιτώσει οικονομικό βάρος εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα