Πριν από τη Μπάγερν ο Απόλλωνας!

Gazzetta team
Πριν από τη Μπάγερν ο Απόλλωνας!

bet365

Μετά τη διακοπή για τα ματς της Εθνικής στο Nations League, η Super League Σουρωτή επιστρέφει με την 7η αγωνιστική και σημαντικά παιχνίδια πριν από τα ματς στην Ευρώπη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Με το -3 να παραμένει και να ακολουθεί το ματς με τη Μπάγερν, η ΑΕΚ παίζει στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, σε έναν αγώνα που μόνο η νίκη είναι στο πρόγραμμα. Αλλωστε πλέον μετά την τιμωρία της, δεν υπάρχει χώρος για απώλειες, κάτι που γνωρίζουν όλοι στον Δικέφαλο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Λόπες, καθώς και οι Αϊντάρεβιτς, Οικονόμου. Στην ενδεκάδα, ο Μπάρκας θα είναι ο τερματοφύλακας, αριστερά ο Χουλτ, δεξιά ο Γκάλο και στο κέντρο της άμυνας οι Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, με τον Μπακάκη να μένει εκτός για ξεκούραση και ενόψει Μίλαν. Στο κέντρο, Σιμόες και Γαλανόπουλος, πιο μπροστά δύο από τους Μάνταλο, Μπογέ και Μπακασέτα, με προβάδισμα στους δύο πρώτους και φυσικά στην επίθεση ο Λιβάγια και ένας εκ των Πόνσε ή Κλωναρίδη μαζί του.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Πρώτο ματς είναι αυτό στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Πανιώνιο και να θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του. Ο Κουρμπέλης είναι στην αποστολή αλλά δεν θα ξεκινήσει και ο Δώνης αναμένεται να βάλει τους: Διούδη, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Δώνης, Τζανδάρης, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Μακέντα, Καμπετσή σε σύτημα 4-4-2.

Σπουδαίο ματς και στα Γιάννινα, με τον ΠΑΣ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό ενώ το βράδυ παίζουν ΑΕΛ - Λαμία.

To πρόγραμμα

Σάββατο 20/10

16:00 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (ΕΡΤ1)

18:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός (Νovasports1)

19:00 Απόλλων - ΑΕΚ (ΕΡΤ1)

20:30 ΑΕΛ - Λαμία (Novasports 1)

Κυριακή 21/10

18:15 Λεβαδειακός-Ξάνθη (Novasports 1)
19:00 Αρης-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ1)
20:30 ΟΦΗ-Ολυμπιακός (Novasports 1)

Δευτέρα 22/10
19:00 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα