Η αποστολή της ΑΕΚ για Ριζούπολη (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για Ριζούπολη (pic)

Gazzetta team
Η αποστολή της ΑΕΚ για Ριζούπολη (pic)

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ενωσης για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, εκτός αποστολής έμειναν οι Οικονόμου και Γιαννιώτας.

Μπορεί τα όσα έγιναν στις δικαστικές αίθουσες, με το -3 και τα 2 ματς κεκλεισμένων των θυρών, να είναι το βασικό θέμα για την ΑΕΚ, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του δεν μπορούν να σταθούν σε αυτό. Οι Κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στη δράση το Σάββατο για να αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και το θετικό για αυτούς είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Παρασκευής και μετά το τέλος της ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία αποκλείστηκαν οι Οικονόμου και Γιαννιώτας που δεν είναι ακόμη, προφανώς, στο 100% από όλες τις απόψεις.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Αλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Κλωναρίδης, Πόνσε, Μπογέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα