Κανονικά με Μπερτόλιο στη Λάρισα η Λαμία

Gazzetta team
Κανονικά με Μπερτόλιο στη Λάρισα η Λαμία

bet365

Ο Φακούντο Μπερτόλιο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και μπήκε κανονικά στην αποστολή της Λαμίας για το παιχνίδι με την ΑΕΛ (20/10, 20:30). Εκτός έμεινε ο Καραγκούνης.

Επίσκεψη στην AEL FC Arena περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής για τη Λαμία, με τον Μάκη Χάβο να βλέπει άπαντες να προπονούνται κανονικά το μεσημέρι της Παρασκευής (19/10) και κατόπιν να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι.

Απέναντι στους Θεσσαλούς θα αγωνιστεί κανονικά ο Μπερτόλιο, που έχασε κάποιες προπονήσεις μέσα στη βδομάδα λόγω ίωσης, όμως πλέον είναι έτοιμος. Εξάλλου, κανονικά προπονήθηκε και ο Γιώργος Μπαντής, που συγκρούστηκε με τον Μπαράλες στο πρόγραμμα της Πέμπτης, δίχως να έχει κάποιο πρόβλημα, μένοντας πάντως εκτός αποστολής.

Εξάλλου, εκτός έμεινε ο τραυματίας Καραγκούνης και για λόγους τακτικής έμειναν οι Παπαργυρίου Καρυπίδης, Άντρονιτς και Μπουλούλης.

Αναλυτικά: Σαράνοφ, Μελίσσας Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα