Κανονικά με Μπερτόλιο στη Λάρισα η Λαμία

Κανονικά με Μπερτόλιο στη Λάρισα η Λαμία

Κανονικά με Μπερτόλιο στη Λάρισα η Λαμία

Ο Φακούντο Μπερτόλιο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και μπήκε κανονικά στην αποστολή της Λαμίας για το παιχνίδι με την ΑΕΛ (20/10, 20:30). Εκτός έμεινε ο Καραγκούνης.

Επίσκεψη στην AEL FC Arena περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής για τη Λαμία, με τον Μάκη Χάβο να βλέπει άπαντες να προπονούνται κανονικά το μεσημέρι της Παρασκευής (19/10) και κατόπιν να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι.

Απέναντι στους Θεσσαλούς θα αγωνιστεί κανονικά ο Μπερτόλιο, που έχασε κάποιες προπονήσεις μέσα στη βδομάδα λόγω ίωσης, όμως πλέον είναι έτοιμος. Εξάλλου, κανονικά προπονήθηκε και ο Γιώργος Μπαντής, που συγκρούστηκε με τον Μπαράλες στο πρόγραμμα της Πέμπτης, δίχως να έχει κάποιο πρόβλημα, μένοντας πάντως εκτός αποστολής.

Εξάλλου, εκτός έμεινε ο τραυματίας Καραγκούνης και για λόγους τακτικής έμειναν οι Παπαργυρίου Καρυπίδης, Άντρονιτς και Μπουλούλης.

Αναλυτικά: Σαράνοφ, Μελίσσας Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος

Best of internet