Μειώθηκε το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για τους πυρσούς με την ΑΕΚ

Μειώθηκε το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για τους πυρσούς με την ΑΕΚ

Gazzetta team
Μειώθηκε το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για τους πυρσούς με την ΑΕΚ

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τη μείωση του προστίμου που είχε επιβληθεί στον ΠΑΟΚ για τους πυρσούς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ από 73.500 σε 43.500 ευρώ.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είδε το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με την ΑΕΚ να μειώνεται σημαντικά, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και κατ’ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθμ. 150/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με την οποία είχαν επιβληθεί στην εν λόγω ΠΑΕ ποινές για πειθαρχικώς αξιόλογα και ελεγχόμενα περιστατικά στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE στις 23/09/2018.

Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη απόφαση ως προς τη διάταξή της περί επιβολής χρηματικής ποινής, για την πρώτη πράξη την οποία τέλεσε η εκκαλούσα καθ΄υποτροπήν (1επ, 5, 14 παρ.1 περ.β’, 2, 3 και 4 περ.α’, 15 παρ.2 περ. γ’ του ΠΚ της ΕΠΟ), ύψους 60.000 ευρώ.

Επιβάλει σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρώτη πράξη την οποία τέλεσε η εκκαλούσα καθ΄υποτροπήν (1επ, 5, 14 παρ.1 περ.β’, 2, 3 και 4 περ.α’, 15 παρ.2 περ. γ’ του ΠΚ της ΕΠΟ) την χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή για όλες τις πράξεις το ποσό των σαράντα τριών χιλιάδων πεντακοσίων (43.500) ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα