Κανονικά ο Δεληζήσης, βελτίωση για Κουέστα

Κανονικά ο Δεληζήσης, βελτίωση για Κουέστα

Gazzetta team
Κανονικά ο Δεληζήσης, βελτίωση για Κουέστα

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής στον Άρη, την προτελευταία πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21/10, 19:00). Βελτιώνεται η κατάσταση του Κουέστα, αύριο η αποστολή από τον Ερέρα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σε ρυθμούς ντέρμπι βρίσκονται οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης, που ολοκλήρωσαν τη σημερινή προπόνηση, πριν την τελευταία αυριανή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά το τέλος της οποίας ο Πάκο Ερέρα θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Γιώργος Δεληζήσης συμμετείχε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα, ενώ η κατάσταση του Χουλιάν Κουέστα, που έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό, καθημερινά παρουσιάζει σταθερή βελτίωση.

Εξάλλου η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2018/19. Η αναμέτρηση του Άρη με τον Αήττητο Σπάτων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 17:15.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα