Μάνος, το... «κοπέλι» που συνδέει Ολυμπιακό με ΟΦΗ! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Μάνος, το... «κοπέλι» που συνδέει Ολυμπιακό με ΟΦΗ! (pics & vids)

bet365

Μπορεί να είναι από τα Τρίκαλα αλλά στο Ηράκλειο τον θεωρούν δικό τους... παιδί. Ο Δημήτρης Μάνος είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ΟΦΗ και Ολυμπιακού στο... pregame της αναμέτρησης στο Γεντί Κουλέ.
Ο ύψους 1.79 επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν ο άνθρωπος που επί δύο συναπτά έτη... τρομοκρατούσε τις αντίπαλες εστίες με τα γκολ του στον ΟΦΗ. Πρόκειται για παίκτη που σε δύο χρονιές στην Football League (σ.σ. τις δύο τελευταίες, '16'-'17 και '17-'18) μέτρησε 37 γκολ στο σύνολο! Η δεύτερη δε χρονιά του με 27 γκολ σε 26 αναμετρήσεις ήταν ασύλληπτη. Στον Ολυμπιακό παρότι έχει παίξει φέτος μόλις σε ένα ματς στο Κύπελλο, φρόντισε να δείξει τι... killer είναι σκοράροντας στο 1-0 με Λεβαδειακό ενώ ακόμα και στα φιλικά προπονητικού χαρακτήρα είτε θα έβρισκε δίχτυα είτε θα βρισκόταν μες στις φάσεις. Ακόμα και ο ίδιος ο Γιάγια Τουρέ, ένας παγκόσμιος ποδοσφαιρικός αστέρας, τον έχει ξεχωρίσει και τον έχει από κοντά δίνοντάς του συμβουλές (σ.σ. όπως κάνει και με άλλους ταλαντούχους παίκτες της ομάδας σαν τον Καμαρά).
Ο Δημήτρης Μάνος αν και Τρικαλινός είναι αγαπημένο παιδί των Ηρακλειωτών και ένας παίκτης που θεωρούν πως από αγωνιστικής πλευράς έκανε την διαφορά ως προς την άνοδο στην Super League και την επιστροφή του ΟΦΗ στα μεγάλα σαλόνια. Το καλοκαίρι όταν υπήρχε το ενδεχόμενο να μην βρει χώρο στο ρόστερ του Ολυμπιακού αποπειράθηκαν σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις να πάρουν πίσω το... δικό τους παιδί. Και φυσικά μέχρι την τελευταία στιγμή που θα έκλεινε στους Πειραιώτες γινόταν προσπάθεια μήπως και μείνει... Για τον παίκτη και τον άνθρωπο που θεωρούν Ηρακλειώτη και Κρητικό. Ο Μάνος εκτός από ένας ανερχόμενος επιθετικός την τελευταία διετία δεν ξεχνά ότι έφτιαξε το όνομά του στην Κρήτη. Ακόμα και στο πέρασμά του από τον Εργοτέλη αλλά πολύ περισσότερο στον ΟΦΗ. Είναι άλλωστε ένα παιδί που διακρίνεται για το πόσο χαμηλών τόνων και δουλευταράς είναι. Ξεχωρίζει και για τον χαρακτήρα του.
Ο 24χρονος φορ είναι ο συνδεκτικός κρίκος λοιπόν ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Στον ΟΦΗ πάντα τον περιμένουν με προσμονή και χαρά και σίγουρα θα έχει το ενδιαφέρον του αυτό το... αντάμωμα. Εάν δε μπορέσει να είναι στο 100%, ξεπερνώντας και το πρόβλημά του με το χέρι του και αγωνιστεί θα θέλει - ανεξάρτητα από την αγάπη του για τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο - να βρει δίχτυα και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη. Έχει λοιπόν την σημασία του ως πρόσωπο ο Μάνος σε αυτήν την αναμέτρηση. Στην Gallery δείτε γκολ του Μάνου με τον ΟΦΗ, το τέρμα του στο Ολυμπιακός - Λεβαδειακός και τα stats του την προηγούμενη διετία σε πινακάκια του Soccerbase.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα