Επιστροφές στον Ρέντη, αποφάσεις και ο... διαφορετικός ΟΦΗ που περιμένει ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Επιστροφές στον Ρέντη, αποφάσεις και ο... διαφορετικός ΟΦΗ που περιμένει ο Μαρτίνς

bet365

Οι τελευταίοι χρονικά διεθνείς έφτασαν στον Ρέντη με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει αρχίσει τα τετ α τετ με τους παίκτες του Ολυμπιακού και να τους προετοιμάζει για έναν... αλλιώτικο ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος εκτός από τα προβλήματα που έχει για τους γνωστούς λόγους με Χασάν & Φορτούνη είχε προγραμματίσει τετ α τετ με αρκετούς παίκτες.

Να μιλήσει δηλαδή με τον Καμαρά, τον Νάτχο και ακόμα και τον Τοροσίδη & τον Φετφατζίδη. Και όλα αυτά προκειμένου να αποκομίσει επαρκή εικόνα για το πως είναι προκειμένου να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα. Στις εγκαταστάσεις στον Ρέντη πάντως γύρισαν και οι τελευταίοι χρονικά διεθνείς με τους Μεριά και Χασάν να είναι εκείνοι που καταπονήθηκαν πιο πολύ από τα ταξίδια τους.

Σε σχέση με την 11άδα ο Ίβηρας τεχνικός προβληματίζεται ειδικά στο μεσοεπιθετικό σκέλος, με τις τελικές αποφάσεις να είναι πιθανό να προκύψουν ακόμα και το Σάββατο. Μία σκέψη θα ήταν Καμαρά - Γκιγιέρμε - Νάτχο (σ.σ. με τον Ισραηλινό δεκάρι) αλλά δεν φαντάζει τόσο πιθανή ως διάταξη. Ένα επικρατέστερο σενάριο είναι με Γκιγιέρμε - Νάτχο - Τουρέ. Παίζει αναμφίβολα τον ρόλο του πως ακολουθεί και ευρωπαϊκό ματς. Για την κορυφή της επίθεσης ο Πέδρο Μαρτίνς σκεφτόταν τον Γκερέρο αλλά λόγω Ντουντελάνζ και επειδή ο Μάνος έχει περάσει από τον ΟΦΗ μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Ο Μαρτίνς πάντως στις πρώτες κουβέντες του προς τους ποδοσφαιριστές του, τους τόνιζε πως θα πρέπει να περιμένουν έναν διαφορετικό ΟΦΗ. Και αυτό διότι εκτός από το σαφές κίνητρο που θα έχουν οι Κρητικοί για τέτοιο ματς τους έδινε έμφαση στο ότι παίζουν εντός έδρας και φυσικά πως υπάρχει και ώθηση από τις τελευταίες εξελίξεις που φέρνουν νέες επενδύσεις στον σύλλογο.

- Την Παρασκευή και το Σάββατο ο Πορτογάλος θα δείξει βίντεο. Και τις δύο αυτές ημέρες θα γίνουν και πιο ουσιώδεις δοκιμές.

- Από τον Ολυμπιακό υπήρξε ένας προβληματισμός για το πως θα είναι ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του ΟΦΗ. Πάντως σε σχέση με προηγούμενα ματς οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι σε πιο καλή κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα