«Έβγαλαν» το πρόγραμμα οι Βέλεθ, Μπάσα

«Έβγαλαν» το πρόγραμμα οι Βέλεθ, Μπάσα

Gazzetta team
«Έβγαλαν» το πρόγραμμα οι Βέλεθ, Μπάσα

bet365

Δύο επιστροφές μέτρησε στη σημερινή (18/10) προπόνηση ο Πάκο Ερέρα με τους Βέλεθ, Μπάσα να μπαίνουν τα πλάνα του για το ντέρμπι (21/10, 19:00) με τον ΠΑΟΚ.

Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο Χουλιάν Κουέστα. Η κατάστασή του παρουσίασε βελτίωση αλλά συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Στο δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ Άρης σημείωσε: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/10, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι Φραν Βέλεθ και Μίτζεν Μπάσα συμμετείχαν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ ο Γιώργος Δεληζήσης, από την πλευρά του, ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε μέρος του ομαδικού προπονητικού προγράμματος. Σε ό,τι αφορά τον Χουλιάν Κουέστα (συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης), η κατάσταση του Ισπανού γκολκίπερ (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού) έχει παρουσιάσει βελτίωση.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα