Γ. Σαββίδης: «Κερδίστε και θα πλύνω όλα τα αυτοκίνητα σας»! (vid)

Gazzetta team
Γ. Σαββίδης: «Κερδίστε και θα πλύνω όλα τα αυτοκίνητα σας»! (vid)

bet365

Σε μεγάλα κέφια είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος υποσχέθηκε να πλύνει όλα τα αυτοκίνητα των παικτών σε περίπτωση που νικήσουν τον Άρη!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Δεν ήταν μόνον η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που «ανέβασε» βίντεο, από τη δοκιμασία των χαμένων του οικογενειακού «διπλού» στη σημερινή προπόνηση. Ακολούθησαν και άλλοι ποδοσφαιριστές, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που ήταν στη μεριά των νικητών, «ανέβασε» στο Instagram ένα βίντεο με τον Λέο Μάτος να πλένει το αυτοκίνητο του. Τα σχόλια στη μητρική τους γλώσσα, που ακούγονται στο βίντεο, περιλάμβαναν και κάποιες κακές λεξούλες…

Don’t bet with me LEO MATOS.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieira (@vieirinhaofficial) στις

Από το όλο σκηνικό δε θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος σχολιάζοντας την ανάρτηση του Πορτογάλου αρχηγού του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι θα πλύνει όλα τα αυτοκίνητα των παικτών σε περίπτωση που φύγουν νικητές από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και το ντέρμπι με τον Άρη.

«Κερδίστε την Κυριακή και θα πλύνω εγώ όλα τα αυτοκίνητα σας αδερφέ» ήταν το μήνυμα του υιού Σαββίδη προς τον Βιεϊρίνια και μάλιστα επιβεβαιώνοντας λίγο αργότερο ότι δεν πρόκειται για πλάκα, αλλά για κανονική υπόσχεση…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα