Οι λύσεις για το «πληγωμένο» κέντρο του ΠΑΟΚ

Οι λύσεις για το «πληγωμένο» κέντρο του ΠΑΟΚ

bet365

Οι απουσίες του Χοσέ Μαουρίσιο και του Δημήτρη Πέλκα προκαλούν «πονοκέφαλο» στον Λουτσέσκου, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει λύσεις ενόψει Άρη!

Ράγιο Μαχαδαόντα – Σπ. Χιχόν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει αποφασίσει οριστικά για το ποιοι θα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που θα αντικαταστήσουν τους τραυματίες Μαουρίσιο και Πέλκα στο ντέρμπι με τον Άρη.

Στην άκρη του μυαλού του υπάρχουν σίγουρα κάποιες σκέψεις για να λύσει τα προβλήματα που προέκυψαν μετά τους τραυματισμούς δύο βασικότατων ποδοσφαιριστών, όπως ήταν μέχρι τώρα τόσο ο Βραζιλιάνος μέσος, όσο και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Στις δύο προπονήσεις της Πέμπτης (18/10) και της Παρασκευής (19/10) ο Ρουμάνος τεχνικός θα δουλέψει ακόμη περισσότερο πάνω στο κομμάτι της τακτικής και λογικά θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του γύρω από το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ξεκινώντας από την κομβική θέση του Μαουρίσιο, δύο είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες, ο Εβγέν Σάχοφ και Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον Ουκρανό χαφ να έχει ένα προβάδισμα καθώς πλησιάζει περισσότερο στο ρόλο του Βραζιλιάνου μέσα στο γήπεδο.

Ψάχνοντας, πλέον, για τον αντί-Πέλκα και εκεί δύο είναι οι υποψήφιοι: Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Ολλανδός, αν και με τον Πέλκα στην ενδεκάδα κινήθηκε πάντα στο αριστερό άκρο, έχει παίξει το ρόλο του «δεκαριού» γι’ αυτό και θεωρείται φαβορί. Ο Μαροκινός, που επέστρεψε στις αρχές της εβδομάδας στις προπονήσεις, έχει κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, ενδεχομένως στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Το επόμενο ερωτηματικό είναι ποιος θα ξεκινήσει στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Λέο Ζαμπά έχει το προβάδισμα απέναντι στον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος λόγω των εθνικών ομάδων έχασε πολλές από τις τελευταίες προπονήσεις, κάτι που στο μυαλό του Λουτσέσκου παίζει σημαντικό ρόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα