Ο Μαρτίνς λόγω του προβλήματος με Χασάν ποντάρει σε Γκερέρο & Μάνο

Ο Μαρτίνς λόγω του προβλήματος με Χασάν ποντάρει σε Γκερέρο & Μάνο

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μαρτίνς λόγω του προβλήματος με Χασάν ποντάρει σε Γκερέρο & Μάνο

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το πρόβλημα του Χασάν - που μπορεί να λείψει ακόμα και για διάστημα είκοσι ημερών - θα ποντάρει για τα επόμενα ματς σε Ελλάδα & Ευρώπη σε Γκερέρο και Μάνο.

Ο Χασάν - σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει από την Τρίτη - κινδυνεύει να μείνει έξω ακόμα και για είκοσι ημέρες (σ.σ. με τις πληροφορίες να μιλούν από χθες Τρίτη θλάση στον μηρό).

Έτσι ο Μαρτίνς λόγω του προβλήματος του Αιγύπτιου θα ποντάρει στον Γκερέρο και τον Μάνο για τα προσεχή ματς σε Ελλάδα & Ευρώπη. Τον Ισπανό ήδη τον είχε σκεφτεί ο Μαρτίνς για βασικό στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός ωστόσο επειδή ακολουθεί το ευρωπαϊκό ματς με Ντουντελάνζ (σ.σ. και ο Μάνος δεν είναι δηλωμένος στην Ευρώπη) τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα