Καλαφάτης: «Εύχομαι να ξεπεραστούν τα εμπόδια και οι ανησυχίες μας»

Καλαφάτης: «Εύχομαι να ξεπεραστούν τα εμπόδια και οι ανησυχίες μας»

Gazzetta team
Καλαφάτης: «Εύχομαι να ξεπεραστούν τα εμπόδια και οι ανησυχίες μας»

bet365

Ο Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου της Τούμπας, ενώ μίλησε και για το ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

Για τη δικιά του παρέμβαση στο θέμα της Νέα Τούμπας:

«Ήθελα να γνωρίζω πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Δήμο. Η διοίκηση θα έπρεπε να κάνει δικές της ρυθμίσεις και κάποιες αναγκαίες τροποποιήσεις. Μιλάμε για στρέμματα που θα έπρεπε να παραχωρηθούν, διότι υπάρχουν συγκεκριμένες χρήσεις».

Για τα λόγια του Καμένου:

«Το θέμα που τίθεται είναι ιδιοκτησίας του Δήμου και ο Μπουτάρης ήταν καθησυχαστικός και είπε εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, όμως ανησυχώ λόγω της τροπολογίας, αλλά εύχομαι να ξεπεραστούν οι ανησυχίες μας. Εγώ είμαι λίγο συντηρητικός λόγω του προηγούμενου υπουργείου που ήμουν, διότι πρέπει να λέμε λίγα και να γίνουν πολλά».

Για όσα είπε η Κεφαλογιάννη:

«Ξέρει ο κόσμος πως η παραχώρηση θα γίνει στον ΑΣ ΠΑΟΚ, το θέμα είναι να βοηθηθεί και όλη η πόλη και όχι μόνο ο χώρος της Τούμπας. Χαίρομαι που μπήκε η υπογραφή και «μπήκε το νερό στ’ αυλάκι». Το θέμα είναι να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις που δόθηκαν».

Για το αν το νέο γήπεδο θα ξεκινήσει και θα τελειώσει μέσα σε δύο χρόνια:

«Εκτός από ένα κατάλληλο θεσμικό έργο που είχα θεσπίσει είχα αλλάξει και τον χωροταξικό επίπεδο της χώρας. Αυτά τα εργαλεία κάνουν γρήγορα έργα ανάπλασης. Μπορεί η πολιτεία με αυτό το εργαλείο να γίνει γρήγορα το γήπεδο. Δεν μπορώ να προβλέψω τα εμπόδια και αν θα υπάρξουν προβλήματα με την αρχαιολογία. Ελπίζω χρονικά να μην κινδυνεύσουμε πρέπει να υπάρξει βούληση από όλους».

Για την ανησυχία του Κατσαρή:

«Είναι λογικό. Και εγώ ελπίζω να είναι καθαρά και μόνη της η τροπολογία και να μην μπουν άλλες διατάξεις. Να δούμε πως θα είναι δομημένη. Ελπίζω η στόχευση να είναι συγκεκριμένη και βλέπω θετικά τα πράγματα».

Για το Αρης-ΠΑΟΚ:

«Θα μιλήσω σαν αθλητικός επιστήμονας. Τέτοιους αγώνες χρειάζεται το ποδόσφαιρο. Τα τοπικά ντέρμπι αυξάνουν το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρόφιλου, είναι παιχνίδια που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Είναι ανταγωνιστικές ομάδες και οι δυο και ξεκίνησαν πολύ καλά, με τον Άρη να δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το νταμπλ και όχι μόνο, να κάνει και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς βία».

Για τα πολιτικά του σχέδια και τις επερχόμενες εκλογές:

«Έχω ξεκαθαρίσει πως θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία. Νοιώθω πως η πόλη της Θεσσαλονίκης χρειάζεται μία «αλλαγή σελίδας». Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν αυτό για την πόλη μας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα