Γιαννούλης: «Δουλεύω στις σέντρες μου»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Δουλεύω στις σέντρες μου»

bet365

Ο μπακ του Ατρόμητου μίλησε τόσο για την εξέλιξή του στο Περιστέρι, όσο και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ
Για την προσωπική του πορεία, τον Ατρόμητο, αλλά και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιαννούλης στον «Libero FM».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον Κουλούρη και το ξεκίνημά του στον Ατρόμητο: «Όταν αλλάζουν οι τρεις παίκτες της επίθεσης, αλλάζουν πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο να βρεις τα πατήματά σου, αλλά σιγά - σιγά η ομάδα ρολάρει... Τα στατιστικά του Κουλούρη λένε την αλήθεια. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όταν μια ομάδα σε εμπιστεύεται και νιώθεις καλά, αποδίδεις. Έτσι είχε γίνει και πέρσι με τον Ουάρντα, νιώθουμε καλά στον Ατρόμητο και μπορούμε και δείχνουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο».
Για τον Ουάρντα και τη διαχείρισή του από τον Ατρόμητο: «Νομίζω έχει να κάνει με την πολύ καλή δουλειά του προπονητή και γενικά της ομάδας. Δεν ξέρω τι ακριβώς γινόταν, αλλά ο Ουάρντα έδειχνε καλά, να ευχαριστιέται αυτό που κάνει, να μην τον απασχολούν τα εξωαγωνιστικά και να δίνει το 100%».
Για το πώς θα διαχειριζόταν ο ίδιος μια περίπτωση όπως αυτήν του Ουάρντα: «Νομίζω μέχρι ένα σημείο κάνεις τα στραβά μάτια. Από κει και πέρα όταν βλέπεις κάποια πράγματα που χαλάνε το σύνολο της ομάδας, εκεί δεν μπορείς να ανεχτείς συμπεριφορές. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, μετά είναι η μονάδα. Όλα μέχρι ένα σημείο».
Για το γεγονός ότι ίσχυσε το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Ατρόμητο: «Στην αρχή, με αυτά που έβλεπα και άκουγα, πίστεψα ότι θα γυρίσω στην ομάδα αλλά όταν ενημερώθηκα για τις εξελίξεις, δεν εκνευρίστηκα. Είμαι πολύ καλά στον Ατρόμητο με έναν προπονητή που με έχει εξελίξει σαν παίκτη και επειδή περνάω καλά στον Ατρόμητο, δεν με πείραξε κάτι».
Για τον δικό του ρόλο: «Όταν ήρθα στον Ατρόμητο, δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο με τώρα. Έδειξαν να με εμπιστεύονται, ξέρουμε πού παίζει ο καθένας μας, ποιος είναι ο ρόλος του και είμαστε πολύ δεμένοι. Όταν είσαι δεμένος με τα στόπερ σου, τα αμυντικά σου χαφ, μπορείς να δώσεις περισσότερα στο παιχνίδι».
Για την εξέλιξή του και τις ασίστ του: «Δουλειά! Δουλεύω καθημερινά, τις σέντρες μου. Να έχω καθαρό μυαλό την ώρα της τελικής πάσας, αλλά από κει και πέρα είναι και θέμα ομάδας αλλά και τύχης. Όταν έχεις καλούς επιθετικούς που μπορούν και τελειώνουν τις φάσεις όπως πρέπει, αλλάζει το όλο σκηνικό. Η ομάδα δείχνει να παίζει καλά, να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και εγώ μπορώ και βοηθάω με τις ασίστ»
Για το αν έχει συζητήσει με τον ΠΑΟΚ: «Είναι νωρίς, δεν έχω συζητήσει κάτι. Τελειώνει ο δανεισμός μου και από κει και πέρα βλέπουμε... Έχω επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».
Για τον Ατρόμητο: «Δεν έχουμε παίξει τα ντέρμπι. Τα περιμένουμε, μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Καθημερινά συζητάμε πώς πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Γιατί αν θεωρήσουμε δεδομένη την Ευρώπη, στο τέλος θα αποδειχθεί μοιραίο. Όταν κερδίζεις και βλέπεις πως είσαι κορυφή όμως, λες γιατί όχι... Ονειρεύεσαι δεν είναι κακό...»
Για το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά. Δείχνει σοβαρός με τις μικρότερες ομάδες, είναι πολύ καλός στα ντέρμπι και τα κέρδισε γιατί οι τρεις βαθμοί μένουν στο τέλος και αν έχει ανάλογη συνέχεια, δεν θα έχει πρόβλημα. Είναι πολύ δυνατός αλλά και εμείς θα είμαστε από κοντά όσο μπορούμε».
Για την Εθνική: «Σίγουρα η Εθνική έχει πολύ ταλέντο, έχει πολύ καλούς παίκτες που παίζουν σε μεγάλο επίπεδο αλλά σαν ομάδα δεν δείξαμε καλά στοιχεία, δεν είχαμε ομοιογένεια και ήρθε το κακό αποτέλεσμα στην Φινλανδία που ουσιαστικά μας βγάζει από την πρώτη θέση που είχαμε ως στόχο. Δεν πιστεύω ότι με αυτούς τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να βρεθεί μια λύση αλλά από κει και πέρα, αν δεθεί σαν ομάδα και σύνολο, θα κάνει πράγματα. Πρέπει να βρεθεί λύση για το πώς θα δεθεί αυτή η ομάδα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα