Οι επισημάνσεις του Εισαγγελέα σε Άρη και ΠΑΟΚ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι επισημάνσεις του Εισαγγελέα σε Άρη και ΠΑΟΚ

bet365

Στο γραφείου του Προϊσταμένου Εισαγγελέα Πρωτοδικών βρέθηκαν σήμερα (17/10) εκπρόσωποι Άρη και ΠΑΟΚ από τους οποίους ζητήθηκε να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους ενόψει του ντέρμπι (21/10).

Λούγο – Αλκορκόν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στη σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προϊσταμένου, Στέφανου Ζαρκαντζιά, συμμετείχαν και όργανα της τάξης με τον κ. Ζαρκαντζιά να ζητάει από τους εκπροσώπους των ομάδων να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους αλλά και από την αστυνομία να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, καθώς επίσης και το επίπεδο της φιλοξενίας του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να είναι αντίστοιχο με αυτό που είχε ο Άρης στον πρόσφατο αγώνα του Κυπέλλου.

Η ΠΑΕ Άρης εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της, Θοδωρή Καρυπίδη (είναι ξάδερφος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ), τον διευθυντή γραφείων, Αντώνη Τσαλουχίδη αλλά και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Γιώτη Κεφαλίδη. Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ σημείωσαν ότι αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Γιώργος Σαββίδης και φυσικά επανέλαβαν την αναγκαιότητα λήξης επαρκών μέτρων για τη διασφάλιση των συνθηκών ασφαλείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα