Ο Μάβραϊ απέκτησε ελληνικό διαβατήριο!

Ο Μάβραϊ απέκτησε ελληνικό διαβατήριο!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μάβραϊ απέκτησε ελληνικό διαβατήριο!

bet365

Ο Μέργκιμ Μάβραϊ έγινε κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ελλάδα - Ουγγαρία! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στo Instagram αποκάλυψε ότι απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και μάλιστα έγραψε «Ευχαριστώ Ελλάδα». Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν μάλιστα ότι επί των νόμιμων διαδικασιών που έπρεπε να «τρέξει» ο αθλητής συνέβαλε και ο Άρης.

Μάλιστα, το ζήτημα αναγράφει στο πρωτοσέλιδό της η αλβανική εφημερίδα «Panorama Sport» και σημειώνει ότι «η εφημερίδα ρώτησε τον ποδοσφαιριστή για το ζήτημα αλλά ο Μάβραϊ αρνήθηκε να δώσει απάντηση». Τονίζουν ότι ο διεθνής Αλβανός ήταν κάτοχος του γερμανικού διαβατηρίου καθώς τονίζεται ότι «επειδή στη Γερμανία απαγορεύεται η διπλή υπηκοότητα, αποφάσισε να θυσιάσει το (γερμανικό) έγγραφο για να αποκτήσει ελληνικό».

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Μέργκιμ Μάβραϊ στον λογαριασμό του στο Instagram:

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Panorama Sport»:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα