Μάβραϊ: «Σύντομα θα είμαι στο 100%»

Μάβραϊ: «Σύντομα θα είμαι στο 100%»

Gazzetta team
Μάβραϊ: «Σύντομα θα είμαι στο 100%»

bet365

Ο Μέργκιμ Μάβραϊ καταβάλλει προσπάθεια για να φτάσει σε απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, αυτό δήλωσε σε Μέσα Ενημέρωσης στην Αλβανία.

Κροατία – Αγγλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε ένα δύσκολο εξάμηνο λόγω της αρνητικής εξέλιξης στις σχέσεις του με το Αμβούργο αλλά και της καθυστερημένης ένταξής του σε ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Αλβανίας, μάλιστα ήταν ο αρχηγός της ομάδας στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με την Ιορδανία, κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας μεταξύ των παικτών.

Ο Μάβραϊ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα supersport.al αναφέρθηκε στο επίπεδο ετοιμότητάς του και υποστήριξε ότι «πλέον μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν είμαι στο 100% αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα το φθάσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα