Χειρουργείο για Λεό

Gazzetta team
Χειρουργείο για Λεό

bet365

Ο 22χρονος επιθετικός του ΠΑΣ θα υποβληθεί αύριο σε επέμβαση και η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται στο επόμενο έτος
Στον ΠΑΣ επιβεβαιώθηκαν οι δυσάρεστες εκτιμήσεις για τον Λεό και τελικά ο νεαρός φορ θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, καθώς η βαριά θλάση που τον ταλαιπωρεί δεν δύναται να αντιμετωπιστεί με θεραπεία. Ετσι ο 22χρονος που έχει συμμετοχή στα 2 από τα 3 φετινά γκολ του «Αγιαξ της Ηπείρου» (ένα τέρμα, μία ασίστ) και συγκαταλέγεται στις «αποκαλύψεις» της σεζόν, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3,5 μήνες και αυτόματα η επιστροφή του στα γήπεδα δρομολογείται από το 2019 και μετά. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αθήνα.
Την ίδια στιγμή οι Μιχαήλ, Αποστολόπουλος που αντιμετωπίζουν ορισμένα μικροπροβλήματα τραυματισμών, αναμένεται την Παρασκευή να μπουν σε φουλ ρυθμούς και θα είναι διαθέσιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα