Περιμένοντας και το... κουπί από Μουνιέ και Κάτσε

Περιμένοντας και το... κουπί από Μουνιέ και Κάτσε

Νίκος Αθανασίου
Περιμένοντας και το... κουπί από Μουνιέ και Κάτσε

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν, οι πιτσιρικάδες είναι στην πρώτη γραμμή και στην συνέχεια θα πρέπει να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν τόσο ο Γάλλος εξτρέμ όσο και ο Αλβανός μέσος.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ιταλία – Ουκρανία και σούπερ αποδόσεις στα Διεθνή Φιλικά από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το σύνολο του Γιώργου Δώνη αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας κυρίως πρωταγωνιστές τους νεαρούς του ρόστερ και κάποιους από τους πιο έμπειρους. Όχι όλους, όμως, καθώς για διαφορετικούς λόγους δεν έχουν βοηθήσει τα αναμενόμενα ούτε ο Αντονί Μουνιέ ούτε και ο Εργκούς Κάτσε.

Ο Γάλλος εξτρέμ που αποτελεί τον κατά γενική ομολογία πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή μεσοεπιθετικά του Παναθηναϊκού, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς στην εκκίνηση της σεζόν και έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια, μετρώντας 145 λεπτά. Ο Μουνιέ που έχει και ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο Κορωπί αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο και μόλις επιστρέψει υγιής θα μπορέσει να δώσει σημαντικές λύσεις στα χέρια του Έλληνα τεχνικού.

Παράλληλα, μεγαλύτερες απαιτήσεις υπάρχουν και από έναν ακόμη έμπειρο παίκτη αυτού του έμψυχου δυναμικού, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πείσει με την εικόνα του, ώστε να είναι βασικός και αναντικατάστατος στην μεσαία γραμμή παρά την δεδομένη του αξία.

Ο λόγος για τον Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός μέσος που παίζει στο ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, μετρά μόλις 113 λεπτά συμμετοχής και σε αντίθεση με την περυσινή καλή του εικόνα, δεν έχει βγάλει πάνω στο χορτάρι και στις προπονήσεις αυτά που πραγματικά μπορεί.

Σε ένα τόσο νεανικό ρόστερ, το οποίο έχει μετατραπεί σε μία ανταγωνιστικότατη ομάδα από τον Δώνη, θα πρέπει στο μέλλον να βοηθήσουν και να τραβήξουν... κουπί τόσο ο 31χρονος Γάλλος όσο και ο 25χρονος Κάτσε, ποδοσφαιριστές με εμπειρία και παραστάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα