Συνέδριο της ECA στο γήπεδο Καραϊσκάκη

Συνέδριο της ECA στο γήπεδο Καραϊσκάκη

Δημήτρης Τομαράς
Συνέδριο της ECA στο γήπεδο Καραϊσκάκη

bet365

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων επέλεξε το γήπεδο Καραϊσκάκη προκειμένου να διοργανώσει το συνέδριό της που αφορά στην ποδοσφαιρική κοινότητα, τον τρόπο επικοινωνιών αλλά και τις σχέσεις οπαδών - ομάδων.
Ο Ολυμπιακός και το γήπεδο Καραϊσκάκη φιλοξενούν την Τρίτη αλλά κι την Τετάρτη (9-10 Οκτωβρίου) ένα συνέδριο της ECA, της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων, με θέμα την ποδοσφαιρική κοινότητα και τον τρόπο επικοινωνιών.
Ουσιαστικά το συνέδριο αυτό ρίχνει βάρος και στην κοινωνική ευθύνη και την... κοινωνικότητα της ποδοσφαιρικής κοινότητας και των ομάδων ανά τον κόσμο. Όλο αυτό με σχετικά παραδείγματα για την ενδυνάμωση και τη βελτίωση της σχέσης οπαδών - ομάδων και μέσα από τα σύγχρονα μέσα. Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου αυτού θα αφορά την επιρροή και την επίδραση των νέων τεχνολογιών στο ποδόσφαιρο. Η ECA πάνω σε όλα αυτά έχει φτιάξει και ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης. Πρόγραμμα που θα επιμορφώσει τα στελέχη και τις ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα