Τι έδειξαν οι εξετάσεις για τον Βαρέλα

Τι έδειξαν οι εξετάσεις για τον Βαρέλα

Τι έδειξαν οι εξετάσεις για τον Βαρέλα

bet365

Επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα, που θα τον αφήσει εκτός της εθνικής ομάδας του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Ο Αφρικανός στόπερ του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε τη Δευτέρα (8/10) σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει έναν τραυματισμό μεσοσπονδύλιου δίσκου.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για το προσεχές διάστημα ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα και θεραπείας.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η απουσία του Βαρέλα και η απόφαση μετά από συνεννόηση και ενημέρωση της Ομοσπονδίας να μην ταξιδέψει στην πατρίδα του για τους δύο αγώνες της Εθνικής του Πράσινου Ακρωτηρίου με την Τανζανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα