«Ντόπες» ηθικού από τον Μαρτίνς στους παίκτες μετά την ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
«Ντόπες» ηθικού από τον Μαρτίνς στους παίκτες μετά την ΑΕΚ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ΑΕΚ θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και τον Φετφατζίδη αλλά και συνολικά τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας.

Ξάνθη – Λάρισα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Είναι γεγονός πως όλο το... βάρος έπεσε πάνω στον Φετφατζίδη στο τέλος του ματς στο ΟΑΚΑ για την μεγάλη χαμένη του ευκαιρία.

Από εκεί και έπειτα όμως ο Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή θέλησε να δείξει την στήριξή του προς εκείνον αλλά και σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού μετά το 1-1 με την ΑΕΚ. «Κάναμε μία προσπάθεια αλλά δεν αξιοποιήσαμε όλες μας τις ευκαιρίες για γκολ. Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτό το ματς, εάν τα είχαμε καταφέρει σε αυτόν τον τομέα. Προσωπικά όμως συνεχίζω να πιστεύω σε εσάς και στην ομάδα και θεωρώ ότι δουλεύουμε καλά. Πρέπει τώρα και ειδικά στην διακοπή να κοιτάξουμε να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα, να βελτιωθούμε και άλλο, να μείνουμε σε καλό ρυθμό και θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε στην συνέχεια», τόνιζε μεταξύ άλλων ο Ίβηρας τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα