Πούγγουρας: «Το καλύτερο κλίμα που έχω δει σε ομάδα»

Πούγγουρας: «Το καλύτερο κλίμα που έχω δει σε ομάδα»

Gazzetta team
Πούγγουρας: «Το καλύτερο κλίμα που έχω δει σε ομάδα»

bet365

Μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Αχιλλέας Πούγγουρας στάθηκε στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Στην αρχή δυσκολευτήκαμε και έπαιξε ρόλο ο αντίπαλος. Είναι καλή ομάδα ο Αστέρας και μας δυσκόλεψε στην αρχή. Όσο περνούσε η ώρα είχαμε και τα δικά μας καλά σημεία αλλά το σημαντικό είναι πως και στην κακή μας μέρα πήραμε την ισοπαλία».

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Για τον κόσμο: «Το σημαντικό είναι να έχουμε κοντά μας τον κόσμο. Καταφέραμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο μας και όλοι τον θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσει».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια είναι ίσως το καλύτερο που έχω δει όσο παίζω ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα