Χάνει ΑΕΚ ο Τοροσίδης, κίνδυνος για Εθνική

Δημήτρης Τομαράς
Χάνει ΑΕΚ ο Τοροσίδης, κίνδυνος για Εθνική

bet365

Σοβαρότερος αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Βασίλη Τοροσίδη και όλα δείχνουν ότι ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ κινδυνεύει να απουσιάσει από τα ματς της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Βασίλης Τοροσίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς του Ολυμπιακού με την Μίλαν την Πέμπτη για το Europa League και όπως φαίνεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δείχνει αρκετά πιο σοβαρό που βάζει σε κίνδυνο ακόμα και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα. Αρχικά το πρόβλημα στο πόδι του δεν έδειχνε κάτι ανησυχητικό αλλά εν τέλει φάνηκε πως έχει θέμα (σ.σ. πιθανότητα θλάσης).

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού θα απουσιάσει σίγουρα από το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος στο UEFA Nations League η παρουσία του θα κριθεί την τελευταία στιγμή με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα