Με... συνταγή Απόλλωνα ο Πανιώνιος απέναντι στον Άρη

Θοδωρής Βασίλης
Με... συνταγή Απόλλωνα ο Πανιώνιος απέναντι στον Άρη

bet365

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Πανιωνίου απέναντι στον Άρη αναμένεται να πάει με λογική και... συνταγή Απόλλωνα. Τι αποστολή έβγαλε ο Ζοσέ Ανιγκό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Σε επίπεδο απουσιών εκτός είναι οι Καμαρά, Μανοϊλοβιτς και Κότσιτς με τους δύο πρώτους να μην επηρεάζουν γιατί είναι καιρό τραυματίες ενώ ο Κότσιτς παρότι ήταν στον πάγκο με την ΑΕΛ είναι ακόμα ανέτοιμος. Εδώ και καιρό εκτός παραμένουν οι Άλμπεργκ, Ντε Ταντεό & Σεράφ, που φαίνεται ότι δύσκολα θα καταφέρουν να μπουν ακόμα και αποστολή.
Σε επίπεδο προετοιμασίας με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η δουλειά των παικτών του Ανιγκό για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Μετά το τέλος της ο Γάλλος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 18 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Νίκας, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Οικονομίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Μανθάτης, Ντουρμισάι, Τσιλούλης, Σιντί Αλί και Πίρις.
Σχετικά με την διάταξη ο Ανιγκό δεν έκανε δοκιμές στην τελευταία προπόνηση. Ωστόσο δείχνει πως θα πάει στο ματς με τον Άρη με... συνταγή Απόλλωνα. Ένα 4-4-2 με Κότνικ τέρμα & στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά και Παπαγεωργίου. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κόρμπος και Κεϊτά, αριστερά στην επίθεση ο Σπιριντόνοβιτς και δεξιά ο Τσιλούλης και μπροστά ο Ντουρμισάϊ με δεύτερο επιθετικό τον Μασούρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα