Τέσσερις παίκτες από την Super League στην εθνική Αλβανίας!

Τέσσερις παίκτες από την Super League στην εθνική Αλβανίας!

bet365

Μάβραϊ, Μπάσα, Λίλα και Μιχάι κλήθηκαν από τον Κριστιάν Πανούτσι στην αποστολή της εθνικής Αλβανίας για τα ματς με Ιορδανία και Ισραήλ.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ελληνική εκπροσώπηση στην εθνική Αλβανίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της γειτονικής χώρας, Κριστιάν Πανούτσι στο πλαίσιο των αναμετρήσεων με Ιορδανία (φιλικό) και Ισραήλ (Nations League) να καλεί τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Super League.

Πρόκειται για του Μάβραι, Μπάσα (Άρης), Μιχάι (Παναιτωλικός) και Λίλα (ΠΑΣ Γιάννινα).

Ο Πανούτσι σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχε χρησιμοποιήσει το τελευταίο διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο στόπερ του Παναιτωλικού έκανε το ντεμπούτο του, τον περασμένο Σεπτέμβριο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Σκωτία, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του ηττήθηκε με 2-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα