«Έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια ο Βούκοβιτς»

«Έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια ο Βούκοβιτς»

Gazzetta team
«Έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια ο Βούκοβιτς»

bet365

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν μπορούσε να πιστέψει το αυτογκόλ που σημείωσε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με δημοσίευμα ο Σέρβος στόπερ έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια.

Λυών – Σαχτάρ Ντόνετσκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του ο Γιάγκος Βούκοβιτς για το αυτογκόλ που σημείωσε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ με τον Σέρβο στόπερ να το παίρνει πολύ βαριά το γεγονός αυτό, αφού με το αυτογκόλ αυτό ο Δικέφαλος του Βοιρρά επικράτησε με 1-0.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Φως», ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έκλαιγε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα