Ο Ματέο Γκαρσία, η ρήτρα των 1.4εκ. ευρώ και το χαμόγελο του Ερέρα

Ο Ματέο Γκαρσία, η ρήτρα των 1.4εκ. ευρώ και το χαμόγελο του Ερέρα

Ο Ματέο Γκαρσία, η ρήτρα των 1.4εκ. ευρώ και το χαμόγελο του Ερέρα

bet365

Με τα κατορθώματά του, ο Ματέο Γκαρσία άνοιξε έντονη συζήτηση γύρω από το όνομά του και το gazzetta.gr καταθέτει τα δεδομένα της υπόθεσης του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού.

Λαμία – Ξάνθη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ματέο Γκαρσία ήταν κάτι παραπάνω από ένα… καλοκαιρινό στοίχημα. Υπό την έννοια ότι στο μυαλό τόσο του Πάκο Ερέρα όσο και του Ντίνου Διαμαντόπουλου, η επιλογή του Αργεντίνου δεν εμπεριείχε υψηλό ρίσκο. Είχαν ξεκάθαρη άποψη για το επίπεδο ικανότητάς του, εκμεταλλεύτηκαν τις συγκυρίες και φρόντισαν να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι στιγμής, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στα κεντρικά πρόσωπα της Superleague και ήδη άνοιξε συζήτηση για το μέλλον του. Αν συνεχίσει έτσι, πολύ λογικά ο Άρης θα κινηθεί επισήμως για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, εξίσου λογικά θα ενδιαφερθούν κι άλλες ομάδες για τον ποδοσφαιριστή.

Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Πάκο Ερέρα ρωτήθηκε για την περίπτωση του Γκαρσία. Για την ακρίβεια, στην ερώτηση… «θα πρέπει ο Άρης να αποκτήσει τα δικαιώματα του;», ο Ισπανός προπονητής χαμογέλασε και απάντησε ότι… «υπάρχει ένας χρόνος μπροστά μας για να το σκεφτούμε. Την απόφαση θα την πάρει η διοίκηση αλλά σίγουρα προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται η απόφαση».

Η συμφωνία δανεισμού του Ματέο Γκαρσία από τη Λας Πάλμας περιλαμβάνει οψιόν αγοράς η οποία προβλέπει ένα ποσό περί των 1.4 εκ. ευρώ. Η ισπανική ομάδα είχε καταβάλει το ποσό των 800.000 ευρώ στην Κόρδοβα για την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του παίκτη, πράγμα που σημαίνει ότι ο σύλλογος της Αργεντινής διατηρεί το 20% άρα κι ένα ποσοστό σε πιθανή μεταπώλησή του. Το δε συμβόλαιο του Ματέο Γκαρσία με τη Λας Πάλμας λήγει το καλοκαίρι του 2020. Λόγω αυτών των δεδομένων, ο Πάκο Ερέρα απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση, όταν ρωτήθηκε για τον Γκαρσία. Προφανώς υποψιάζεται ότι για τον Άρη είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταβάλλει το ποσό της οψιόν, σίγουρα γνωρίζει ότι οι «κίτρινοι» επεξεργάζονται μια άλλη λύση με σκοπό να... στρώσουν το χαλί για την παραμονή του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα