Εκτός ο Παπάζογλου με ΑΕΚ

Εκτός ο Παπάζογλου με ΑΕΚ

Δημήτρης Ρούσσος
Εκτός ο Παπάζογλου με ΑΕΚ

bet365

Ο Τάσος Παπάζογλου δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (29/9, 20:30), με τον Νίκο Παπαδόπουλο να ανακοινώνει την 19μελή αποστολή.

Με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (28/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (29/9, 20:30) για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, στην αποστολή επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές, στους οποίους δεν περιλαμβάνεται ο τραυματίας από τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την Ξάνθη, Τάσος Παπάζογλου, όπως και οι Δερμιτζάκης, Αργυρόπουλος, Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Πλευράκης και Νοικοκυράκης για τεχνικούς λόγους.

Η αποστολή: Στρέζος, Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι και Αραβίδης.

Εξάλλου, οι Κρητικοί ενημέρωσαν πως εισιτήρια για το παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ είναι διαθέσιμα μέσω ίντερνετ από την επίσημη σελίδα της ομάδας (https://www.ticketcore.gr/tickets/ofi/), όπως και τη μέρα του αγώνα από το πρωί, μέχρι και λίγο πριν την έναρξή του, από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Γεντί Κουλέ.

Οι τιμές :

-Θύρες 1,4,5: 15 ευρώ.

-Θύρες 2,3,8: 25 ευρώ.

-Θύρα 7: 30 ευρώ.

Παιδικό εισιτήριο: 10 ευρώ.

Απαραίτητη η ταυτότητα και το ΑΜΚΑ για την έκδοση εισιτηρίου (το ΑΜΚΑ για τα παιδιά).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα