Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 2.700.000 σε πρόστιμα!

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 2.700.000 σε πρόστιμα!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 2.700.000 σε πρόστιμα!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και έχει πληρώσει ακριβά την συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ από την ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση της ομάδας.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Χέρτα - Μπάγερν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, την τελευταία εξαετία ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει κοντά στα 2.700.000 ευρώ, λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Σ’ αυτό το νούμερο ήρθε και προστέθηκε το υψηλό πρόστιμο των 73.500 ευρώ, εξαιτίας κυρίως της χρήσης πυρσών και βεγγαλικών (στο κατηγορητήριο του αναφέρεται ότι χρησιμοποιήθηκαν 120 πυρσοί και 92 κροτίδες) κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο ποσό των 2.700.000 ευρώ δεν υπολογίζονται οι απώλειες εσόδων από τους 23 εντός έδρας αγώνες οι οποίοι έγιναν κεκλεισμένων των θυρών την τελευταία εξαετία.

Αμέσως μετά τον αγώνα με την Τσέλσι, διοίκηση και οργανωμένοι συναντήθηκαν, με στόχο να βρεθεί μια λύση στο θέμα των υψηλών προστίμων, που έχουν επιβληθεί στα χρόνια του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα. Προς το παρόν, πάντως, λύση στο θέμα της χρήσης βεγγαλικών και πυρσών δεν βρέθηκε, αν κρίνει κανείς το «τσουχτερό» πρόστιμο, που επιβλήθηκε για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Πάντως, όπως κι αν το δει κανείς, το συνολικό ποσό των 2.700.000 ευρώ είναι υπερβολικά μεγάλο και αφύσικο για μη περίοδο έξι ετών γι' αυτό και απασχολεί έντονα τον ιδιοκτήτη και τη διοίκηση του Συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα