Η συγγνώμη του Ουάρντα (pic)

Η συγγνώμη του Ουάρντα (pic)

Gazzetta team
Η συγγνώμη του Ουάρντα (pic)

bet365

O Αμρ Ουάρντα έχει μπει στον… πάγο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο δείχνει να έχει καταλάβει το λάθος του και γι’ αυτό δηλώνει δημόσια την εκτίμηση προς τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, οδήγησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην απόφαση να μην τον υπολογίζει για τα δύο παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακό.

Ο Ουάρντα δηλώνει μετανιωμένος για την συμπεριφορά του και δείχνει να έχει καταλάβει το λάθος του. Γι’ αυτό σήμερα προχώρησε σε μια δήλωση δημόσιας συγγνώμης από τον Ρουμάνο προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Εγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook: «We continue together». Μάλιστα επέλεξε η ανάρτηση του να συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον Λουτσέσκου αγκαλιασμένους μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο «Ντα Λουζ», όπου είχε πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες αν το όλο θέμα έχει ξεπεραστεί και αν υπολογίζεται από τον προπονητή του για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα