Ουζουνίδης: «Το μυαλό μας μόνο στον ΟΦΗ»

Ουζουνίδης: «Το μυαλό μας μόνο στον ΟΦΗ»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Το μυαλό μας μόνο στον ΟΦΗ»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ τονίζοντας ότι το ματς με τους Κρητικούς είναι το μοναδικό που θα πρέπει να σκέφτονται οι παίκτες του.

Επιστροφή χρημάτων* στο Εμπολι – Μιλαν και σούπερ αποδόσεις από τη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ ξεκινάει μια σειρά αγώνων με ΟΦΗ, Μπενφίκα και Ολυμπιακό με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τονίζει στους παίκτες του πως το προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», θα πρέπει να είναι το μοναδκό που θα πρέπει να απασχολεί τους παίκτες του.

Μάλιστα, ο Εβρίτης τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να ακούει για Μπενφίκα και Ολυμπιακό, αφού αυτό που προέχει είναι ο αγώνας με τους Κρητικούς όπου δνε υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα