Τόσκα: «Υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά έκανα την σωστή επιλογή»

Τόσκα: «Υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά έκανα την σωστή επιλογή»

Gazzetta team
Τόσκα: «Υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά έκανα την σωστή επιλογή»

bet365

Εκτός από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Αλίν Τόσκα μίλησε σε ρουμανικά ΜΜΕ, που βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι και την ΑΕΚ.

Ο διεθνής Ρουμάνος αμυντικός, μιλώντας στην ιστοσελίδα «fanatik.ro», αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. «Η προσαρμογή μου ήταν εύκολη. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ. Επίσης, υπάρχει ο Βαρέλα, προπονητής είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Γενικότερα, όλοι εδώ είναι επαγγελματίες. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη, ακόμη πιο όμορφη από ότι περίμενα», σχολίασε ο Τόσκα και μίλησε για το ενδιαφέρον που έδειξαν ομάδες και από τη Ρουμανία για να τον αποκτήσουν αυτό το καλοκαίρι.

«Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν συζητήσεις, με την Κλουζ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήταν η σωστή επιλογή. Υπάρχει αρκετή πίεση εδώ, αλλά το ίδιο ίσχυε τόσο στην Στεάουα, όσο και στην Μπέτις. Νιώθω πολύ καλά κι έχω υψηλά κίνητρα. Για την ώρα, είναι δύσκολο να μιλήσω για το γενικότερο επίπεδου του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί δεν έχω παίξει τόσο πολύ. Σε έξι μήνες, θα μπορώ να μιλήσω συγκριτικά με το ισπανικό, το ιταλικό ή το πρωτάθλημα της Ρουμανίας», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα