Καμαρά: «Σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια για να πάρεις το πρωτάθλημα»

Δημήτρης Τομαράς
Καμαρά: «Σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια για να πάρεις το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Μαντί Καμαρά στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στην σημασία που έχει η κατάκτηση της νίκης στην έδρα του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αφρικανού μέσου στο Olympiacos TV:
Για τη νίκη με Πανιώνιο: «Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τέτοιου είδους νίκες, απέναντι σε ομάδες που επίσης προσπαθούν πάρα πολύ να μας κερδίσουν. Είναι επίσης σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια για να πάρεις το πρωτάθλημα. Η υπομονή ήταν αυτό που μας βοήθησε σήμερα για να πάρουμε αυτή την πολύ σπουδαία νίκη».
Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης: «Πάντα είναι ο κόσμος στο πλευρό μας, πάντα υπολογίζουμε σε αυτόν. Είναι πολύ σημαντικό όταν ακούμε τον κόσμο απ' έξω να μας υποστηρίζει τόσο πολύ. Πάντα παίρνουμε κουράγιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα