Αντέτζο, ο… αρχισκόρερ της Λαμίας

Δημήτρης Ρούσσος
Αντέτζο, ο… αρχισκόρερ της Λαμίας

bet365

Η Λαμία πανηγύρισε στο Αγρίνιο τον πρώτο της βαθμό στη φετινή Super League, με τον Ντάνιελ Αντέτζο να έχει σκοράρει περισσότερο από κάθε άλλον και να αναδεικνύει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του.

Ίντερ - Φιορεντίνα με 5% Πριμ* στα κέρδη και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ήδη από πέρυσι, στην «παρθενική» σεζόν της Λαμίας στα «σαλόνια», το γκολ αποτέλεσε ζητούμενο και γρίφο για δυνατούς λύτες. Ο Πατρίκ Βουό σκόραρε μόλις μια φορά μέχρι τον Ιανουάριο που αποχώρησε, ο Εβγκέν Μπούντνικ που αποκτήθηκε δεν τα κατάφερε ούτε μια φορά στον δεύτερο γύρο, ο Νίκος Τσούκαλος μέτρησε δυο σε όλη τη σεζόν και συνολικά η γραμμή κρούσης των Φθιωτών άσθμαινε διαρκώς, καταγράφοντας συνολικά μόλις 20 τέρματα σε 30 αγώνες, τρίτη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο, οι μεγαλύτερες επενδύσεις από τα πολλά λεφτά που ξόδεψε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου για την ενίσχυση της ομάδας του αφορούσαν κινήσεις στην επίθεση. Όντως έγιναν τα «μπαμ» που δημιούργησαν προσδοκίες, όπως ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο Φακούντο Μπερτόγλιο, ο Θανάσης Καραγκούνης και στο φινάλε ο Χατσίμ Μαστούρ, που δεν είναι σκόρερ, ωστόσο ήρθε για να προσθέσει φαντασία στη γραμμή, κάτι που επ ουδενί δεν υπήρχε κατά την περσινή σεζόν.

Η σεζόν 2018/19 ξεκίνησε άσχημα για τους «κυανόλευκους», με τρεις ήττες από Άρη (0-3), Παναθηναϊκό (3-1) και Ατρόμητο (1-0), πριν την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (2-2), που τους χάρισε τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα.

Το ενεργητικό σε αυτούς τους αγώνες είναι τρία τέρματα, με τα δυο να προέρχονται από τον κεντρικό αμυντικό Ντάνιελ Αντέτζο, που επίσης αποκτήθηκε το καλοκαίρι, σίγουρα όμως όχι για να λύσει τον επιθετικό γόρδιο δεσμό!

Ο στόπερ των Φθιωτών ισοφάρισε (αντικανονικά) σε 2-2 τους Αγρινιώτες, με τον Ντένις Επστάιν να έχει σκοράρει νωρίτερα και να βάζει και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ, όπου πάντως δεσπόζει αυτό του Αντέτζο για να προβληματίσει.

Σίγουρα είναι σημαντικό για μια ομάδα να βρίσκει γκολ απ’ όλες τις γραμμές της, ωστόσο το φετινό παράδοξο στη Λαμία αναδεικνύει και την «φτωχή» προσφορά ως τώρα των μεσοεπιθετικών της, που σίγουρα πρέπει να κάνουν περισσότερα στη συνέχεια, αφού ομάδα με πρώτο σκόρερ έναν αμυντικό σίγουρα δεν μπορεί να ελπίζει σε νίκες και διακρίσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα