Στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η ποδοσφαιρική ομάδα!

Στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η ποδοσφαιρική ομάδα!

Νίκος Αθανασίου
Στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η ποδοσφαιρική ομάδα!

bet365

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θα δώσει το παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να τιμήσει με την παρουσία του την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ομώνυμο τουρνουά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου με το ομώνυμο τουρνουά στο κλειστό του ΟΑΚΑ και το παρών αναμένεται να δώσει και το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως ανακοίνωσε απόψε η ΠΑΕ. Αναλυτικά η αναφορά που έγινε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook, αναφέρει τα εξής:

«Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα βρεθεί στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ στο τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος» για να τιμήσει τη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα της οικογένειας του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου»!

Έτσι οι πιτσιρικάδες θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν την ατμόσφαιρα του κλειστού και να πάρουν παράλληλα μαθήματα μπασκετικής ιστορίας ενώ ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα μπορέσει να αποθεώσει ξανά την ομάδα του Δώνη για το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα