Κι άλλος μέτοχος του ΟΦΗ παραχώρησε τις μετοχές του στον Μπούση

Κι άλλος μέτοχος του ΟΦΗ παραχώρησε τις μετοχές του στον Μπούση

Δημήτρης Ρούσσος
Κι άλλος μέτοχος του ΟΦΗ παραχώρησε τις μετοχές του στον Μπούση

bet365

Ενας ακόμη βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Γιάννης Φασουλάς, παραχώρησε τις μετοχές του, ώστε να διευκολύνει τις εξελίξεις για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του συλλόγου.

Σε... ρυθμούς 10ης Οκτωβρίου κινούνται άπαντες στον ΟΦΗ, αφού τότε θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση των μετόχων, προκειμένου να ανοίξει ο «δρόμος» για την ανάληψη από πλευράς Μιχάλη Μπούση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου.

Στους 20 και πλέον μετόχους που έχουν ήδη παραχωρήσει τα μερίδιά τους στον ομογενή επιχειρηματία προστέθηκε και ο Γιάννης Φασουλάς, μέλος της ομάδας των 9 επιχειρηματιών, που το καλοκαίρι του 2015 μπήκαν μπροστά στην «αναδόμηση» του ΟΦΗ, με σημαντική συμβολή και αυτός στην νεότερη εποχή της ομάδας μας.

Πλέον άπαντες περιμένουν την έναρξη της νέας εποχής στον κρητικό σύλλογο, με τη 10η Οκτωβρίου να αποτελεί ημερομηνία-σταθμό για τον σύλλογο, όπως έχει φανεί από τις διαθέσεις του ομογενή επιχειρηματία, αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο σύλλογος την προοπτική του.

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Μπούσης: Ο «θείος» απ’ το Σικάγο που θέλει να αλλάξει τον ΟΦΗ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα