Ένας... διψασμένος Ουγκράι δίνει λύσεις στον Ατρόμητο!

Ένας... διψασμένος Ουγκράι δίνει λύσεις στον Ατρόμητο!

Νίκος Μαρούδας
Ένας... διψασμένος Ουγκράι δίνει λύσεις στον Ατρόμητο!

bet365

Η τελευταία χρονικά μεταγραφή του Ατρόμητου ήταν ο Ούγγρος επιθετικός, που από τα πρώτα του παιχνίδια δείχνει πως διαθέτει στοιχεία, τα οποία έλειπαν από τους Περιστεριώτες...

Ο πιο ευτυχισμένος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου ήταν το βράδυ του Σαββάτου ο Ρόλαντ Ουγκράι και με το δίκιο του. Ο Ούγγρος, μπορεί να έφτασε τελευταίος στην Αθήνα και να μπήκε με την μία στα... βαθιά, ωστόσο δείχνει πως είναι πανέτοιμος και ήδη άρχισε να βοηθάει την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Κόντρα στην ΑΕΛ ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Επί 90 λεπτά είχε σταθερά καλό ρυθμό και από τα πόδια του περνούσαν όλες οι φάσεις που δημιουργούσε ο Ατρόμητος. Ο Ουγκράι στη χώρα του έχει πολύ καλό όνομα κι όλοι γνωρίζουν για τις πολύ καλές ικανοτητές του, με τους Περιστεριώτες να έχουν κάνει... διάνα με την απόκτησή του έχοντας φυσικά και τις συγκυρίες με το μέρος τους.

Ο Κάναντι τον έβαλε βασικό στο παιχνίδι με την Λαμία κι έχοντας μόλις τρεις μέρες στην Ελλάδα, με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει καλά στοιχεία, αλλά και πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Κάτι απολύτως λογικό. Ο Αυστριακός, έχοντας και τις απουσίες των Μανούσου, Ενσικουλού, του έδωσε εκ νέου φανέλα βασικού με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Στο παιχνίδι αυτό ο Ουγκράι ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Ατρόμητος! Από τα πόδια του ξεκινάει το 1-0, ο ίδιος με ένα υπέροχο διαγώνιο σουτ κάνει το 2-0. Ωστόσο αυτές δεν ήταν οι μοναδικές φάσεις που έδειξε την αξία του. Ο 25χρονος επιθετικός, έχει πλέον αναλάβει σχεδόν όλες τις στημένες φάσεις των Περιστεριωτών.

Κόντρα στην ΑΕΛ, ήταν εκείνος που εκτέλεσε σχεδόν όλα τα φάουλ και τα κόρνερ, με την μπάλα να φεύγει πάντα με πολύ γλυκό τρόπο από το πόδι του. Όλες οι εκτελέσεις του έβγαλαν κάποια καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, ενώ το ίδιο καλός έδειξε πως είναι στην μεταβίβαση και σε κανονικό ρυθμό αγώνα.

Εκτός της σέντρας για το 1-0, κυρίως στο πρώτο μέρος, είχε βρει τουλάχιστον δυο φορές τον Κουλούρη υπέροχα μέσα στην περιοχή, με τον Έλληνα φορ να αστοχεί. Ο Ουγκράι, λοιπόν, δείχνει απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει τον Ατρόμητο και κάτι εξίσου σημαντικό για τους Περιστεριώτες είναι η δίψα του για διάκριση.

Στόχος του είναι η επιστροφή στην Εθνική του ομάδα, ενώ τον χειμώνα βρέθηκε κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή η οποία δεν έγινε και θέλει να φτάσει και πάλι σε τέτοιο επίπεδο. Βλέπει κι ο ίδιος τώρα στον Ατρόμητο πως μπορεί να πετύχει όλους τους στόχους του. Και το σίγουρο είναι πως με εμφανίσεις όπως κόντρα στην ΑΕΛ, θα βοηθήσει και το «αστέρι» να βρει κάποια από τα τέρματα των Ουάρντα, Ντιγκινί που έχασε το καλοκαίρι, αλλά και τον ίδιο να επιστρέψει αρχικά στην Εθνική του ομάδα και εν συνεχεία να κοιτάξει και το βήμα παραπάνω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα