Ράσταβατς: «Να παλέψουμε για την Ευρώπη»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Να παλέψουμε για την Ευρώπη»

bet365

Ο κόουτς της Ξάνθης μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του, αλλά και τον συμπατριώτη του Πρίγιοβιτς
Ο κόουτς της Ξάνθης μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του, αλλά και τον συμπατριώτη του Πρίγιοβιτς
Για την φετινή πορεία της Ξάνθης αλλά και τον συμπατριώτη του Πρίγιοβιτς, μίλησε ο Μίλαν Ράσταβατς στον «Metropolis».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον Πρίγιοβιτς: «Όποιος τον ξέρει δεν αισθάνεται έκπληξη με τα χθεσινά του κατορθώματα. Είναι φοβερός εκτελεστής. Ο Πρίγιοβιτς πρέπει να παίρνει τη μπάλα εντός περιοχής. Όσες περισσότερες φορές του δώσεις τη μπάλα εντός περιοχής τόσο περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητές του. Είναι ένας παίκτης, η επιτυχία του οποίου εξαρτάται από το παιχνίδι της ομάδας».
Για το αν είναι ο καλύτερος επιθετικός του Πρωταθλήματος: «Είναι ο καλύτερος, όμως, πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το Πρωτάθλημα. Είναι σίγουρα ανάμεσα στους καλύτερους».
Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Δεν υπάρχει φαβορί στο Πρωτάθλημα. Φέτος δείχνει βελτιωμένο, αν και πρέπει να κάνουν ακόμη περισσότερα πράγματα».
Για την Ξάνθη: «Είμαστε ένα κλικ κάτω από τις ομάδες κορυφής και για να κλείσουμε τη διαφορά πρέπει να παλέψουμε για την Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα