Χατζηθεοδωρίδης: «Εμπειρία να φωνάζει για εμάς ο κόσμος»

Χατζηθεοδωρίδης: «Εμπειρία να φωνάζει για εμάς ο κόσμος»

Κώστας Ζάλιαρης
Χατζηθεοδωρίδης: «Εμπειρία να φωνάζει για εμάς ο κόσμος»

bet365

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μιλώντας στο gazzetta.gr συμπεριέλαβε στη γενικότερη πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουν τη φετινή σεζόν οι «πράσινοι«, τη στάση του κόσμου και τη στήριξη που απολαμβάνει εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναιτωλικός – Λαμία και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 20χρονος μπακ χαφ που επαπανατρίστηκε για λογαριασμό του «τριφυλλιού», έχοντας περάσει τα τελευταία χρόνια από τις ακαδημίες της Άρσεναλ αλλά και τις Μπρέντφορντ και Τσέλτεναμ, ήταν εκείνος που πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Γιώργου Δώνη απέναντι στον Λεβαδειακό (3-0), για να κάνει το «τριφύλλι» το 4 στα 4 στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, μιλώντας στο gazzetta.gr για το γκολ του και τη σωστή θέση που είχε για να πάρει το... τυφλό γύρισμα του Χατζηγιοβάνη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου του Κυριακάτικου αγώνα, ο Χατζηθεοδωρίσης ανέφερε:

«Σίγουρα δεν με είχε δει ο Τάσος και ούτε του φώναξα. Ήταν ένα γύρισμα χωρίς να βλέπει αλλά έχουμε καλή συνεργασία και κατάλαβα τι ακριβώς σκεφτόταν να κάνει οπότε έτρεξα κι εγώ να βρεθώ εκεί που έπρεπε αφού ήμουν κοντά και κατάφερα να σκοράρω».

Μάλιστα, όπως εξήγησε, είναι ποδοσφαιριστής που του αρέσει να πατάει περιοχή και να συμμετέχει στις επιθέσεις της ομάδας του παρά τον αμυντικό ρόλο που μπορεί να έχει ως προτεραιότητα η θέση του.

«Είμαι παίκτης που του αρέσει πολύ το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού και οι θέσεις ψηλά στο γήπεδο που επιτρέπουν τη συμμετοχή στις επιθέσεις της ομάδας. Βέβαια εννοείται ότι παίζω εκεί που μου λέει ο προπονητής μου κι εκεί θα προσπαθώ πάντα να δίνω το καλύτερο. Μου αρέσει, πάντως, να πατάω περιοχή και μακάρι να πετύχω κι άλλα γκολ για να βοηθήσω την ομάδα μου» είπε ο νεαρός αμυντικός.

Αναφορικά με την εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Δώνη και κυρίως την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, εκεί που ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά χρειαζόταν απλά να κάνει διαχείριση της κατάστασης και το πέτυχε δίχως να διατρέξει και σοβαρούς κινδύνους από τους Βοιωτούς, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης τόνισε στο gazzetta.gr:

«Έχουμε παίξει καλύτερα απ' ότι το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε κυκλοφορήσει καλύτερα τη μπάλα απ' ότι το κάναμε σε αυτό το ματς, αλλά σίγουρα μετράει που ακόμα κι έτσι πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Θα δουλέψουμε, είμαστε ένα σύνολο που δουλεύει καλά και πολύ και θα συνεχίσουμε...».

Το απόγευμα της Κυριακής, ο κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ έφτασε στις 20.000, αφού οι οπαδοί ενθουσιάστηκαν μετά και το «διπλό» στη Λάρισα, ενώ στάθηκαν ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό της νεανικής ομάδας του Παναθηναϊκού. «Κακά τα ψέματα, είναι μια πολύ ωραία εμπειρία για εμάς αυτή που βιώνουμε στο ΟΑΚΑ με τη στήριξη του κόσμου φέτος και τη φωνή τους για εμάς. Νιώθουμε κι εμείς όμορφα που ξέρουμε ότι έχουμε στήριξη» ήταν τα λόγια του 20χρονου μπακ – χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα