Κρέσπο: «Να συνεχίσουμε ανάλογα»

Κρέσπο: «Να συνεχίσουμε ανάλογα»

Gazzetta team
Κρέσπο: «Να συνεχίσουμε ανάλογα»

bet365

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν... συνηθίσει στα δύσκολα
Την παράσταση «έκλεψε» απόψε ο Χοσέ Ανχελ Κρέπο, καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τα δύο του παιδιά, παρότι ο μικρός είναι μόλις λίγων εβδομάδων. Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA για αυτή τη στιγμή, αλλά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το μωρό που είχε στην αγκαλιά του : «Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα τα παιδιά μου μαζί. Δεν ξέρω αν ο μικρός είναι το γούρι μου, γιατί η μεγάλη μου κόρη, η Βαλεντίνα, κερδίσαμε όσες φορές ήρθε στην Τούμπα. Δεν ήταν πολλές λόγω του καιρού».
Για το ματς: «Ηταν ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα. Εμείς ήμασταν σοβαροί και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίζουμε με νίκες και στον ίδιο ρυθμό».
Για το αν ήταν απόψε τρεις βαθμοί ή κάτι παραπάνω: «Είναι οι 3 βαθμοί, αλλά και η συνέχεια που θέλουμε να υπάρχει. Εχουμε και άλλες υποχρεώσεις, Μένει η νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».
Το κλειδί για τη νίκη: «Τα δύο γκολ, ο Πρίγιοβιτς έκανε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Και μετά ότι παρουσιαστήκαμε σοβαροί στην άμυνα. Η ΑΕΚ ξέρει να εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων της και εμείς δεν κάναμε λάθη».
Για τα σερί παιχνίδια που έχει η ομάδα: «Γνωρίζουμε πως έχουμε ένα πρόγραμμα με δύο αγώνες κάθε εβδομάδα. Διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα και το ρόστερ είναι γεμάτο με πολύ σημαντικούς παίκτες. Είναι η ευκαιρία να παρουσιάζει ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί για να φτάοσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα».
Για το βαθμολογικό μειονέκτημα λόγω της ποινής του «-2»: «Κάθε χρονιά σχεδόν ξεκινάμε με λιγότερους βαθμούς. Δεν μένουμε σ’ αυτό και κάθε Κυριακή προσπαθούμε να μένουμε στην κορυφή. Είναι ακόμα μια ομάδα μπροστά μας στη βαθμολογία και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε για να έχουμε τα αποτελέσματα τα οποία θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα