Μπακασέτας: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός, όχι καλύτερος»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός, όχι καλύτερος»

bet365

Την άποψή του πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίχως να είναι καλύτερος από την ΑΕΚ εξέφρασε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν ο νικητής στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, κόντρα στην Ένωση (2-0), με τον Τάσο Μπακασέτα ωστόσο να τονίζει πως η ΑΕΚ κατάφερε να αντιδράσει και έπαιξε καλύτερα από τον αντίπαλό της, δίχως βέβαια να είναι εύστοχη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το πρώτο γκολ: «Γίνονται λάθη, δεν γίνεται να πέσουμε πάνω στον Βασίλη. Σήμερα κέρδισε η πιο αποτελεσματική ομάδα, όχι η καλύτερη. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλύτεροι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός και χάσαμε το παιχνίδι».

Για τις φάσεις και τα δοκάρια: «Καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλοί, αποτελεσματικοί, είχαμε δυο δοκάρια. Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα στην 4η αγωνιστική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους συμπαίκτες μου, έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Για τη γεύση που αφήνει το ντέρμπι: «Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, δεν ήρθαμε σήμερα για να χάσουμε. Ευχαριστηθήκαμε ωστόσο από τον τρόπο που παίξαμε, ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να φύγουμε με βαθμούς».

Για τις θέσεις στις οποίες μπορεί να προσφέρει: «Προσπαθώ πολύ καθημερινά για να μπορώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όλοι οι προπονητές θέλουν παίκτες που να μπορούν να παίζουν σε κάθε θέση. Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, άλλες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι».

Για τις εικόνες με τους παίκτες των δυο ομάδων να αγκαλιάζονται: «Είχαν ειπωθεί πολλά πέρυσι, που δεν μου άρεσαν. Ποδόσφαιρο ωστόσο είναι αυτό που είδαμε σήμερα, αγκαλιές στο τέλος και συγχαρητήρια. Την περασμένη χρονιά το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε στον πάτο, αυτές οι εικόνες του κάνουν καλό. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε πολλά και διάφορα πέρυσι, όμως σήμερα υπήρχαν εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε».

Για τον Κρέσπο που μπήκε στο γήπεδο με το μωρό του: «Θέλουμε τα παιδιά στο γήπεδο, να έρχονται να βλέπουν ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν νεογέννητο και μάλλον δεν κατάλαβε και πολλά απόψε».

Για τις ήττες στο Άμστερνταμ και στην Τούμπα: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα κι αυτό μας απογοήτευσε. Σήμερα αντιδράσαμε, δεν μπορέσαμε ξανά να το γυρίσουμε, όπως προσπαθήσαμε. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να δείξουμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα