Μάντζιος: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, όλα τέλειωσαν στο 5'»

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντζιος: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, όλα τέλειωσαν στο 5'»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη, τόνισε πως όλα τέλειωσαν με το 1-0 στο 5'.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Είχα επισημάνει στα παιδιά ότι θα ήταν δύσκολο το ματς, με έναν Παναθηναϊκό σε καλή κατάσταση, με ενθουσιασμό, που βγάζει δύναμη... Σε τέτοια παιχνίδια, όταν τρως γκολ στο 5΄όλα τελειώνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε κατά πολύ την εικόνα μας, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε τις φάσεις. Θέλω να πω δύο πράγματα. Καταρχήν, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δεύτεροι σε όλες τις μονομαχίες, δεν είχαμε τη “φρεσκάδα” και τη δύναμη να κοντράρουμε την ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεύτερον, ότι αυτό είναι το δεύτερο ματς που δεχόμαστε με δύο φάσεις, δυο γκολ. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Είναι στοιχεία που πρέπει να δουλέψουμε, να τα βελτιώσουμε».

Για το αν αυτό το ματς πάει πίσω τον Λεβαδειακό, ή είναι μια ήττα εντός προγράμματος: «Δεν υπάρχει το εντός προγράμματος… Όλα τα ματς είναι δύσκολα φέτος έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα. Το είπα και την προηγούμενη αγωνιστική ότι θα πρέπει να παίρνουμε κάτι σε κάθε ματς. Είναι ένα παιχνίδι μάθημα για εμάς. Θέλαμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά όταν δέχεσαι γκολ στο 5’, το 45’ και το 93’ είναι “κρύα” γκολ και είναι δύσκολο να το γυρίσεις με μια “μεγάλη” ομάδα».

Για το πως θα βγάλει η ομάδα του το επιθετικό ποδόσφαιρο που δήλωσε μέσα στην εβδομάδα ότι θέλει: «Και με τη δουλειά αλλά και με τους παίκτες που περιμένουμε να έρθουν σε καλύτερο επίπεδο. Εχουμε δυο παίκτες εκτός με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά μην ξεχνάμε ότι παίξαμε τα τρία από τα τέσσερα ματς εκτός έδρας με μεγάλους αντιπάλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα