Οι πιθανοί 11 του Μαρτίνς για το ματς με τον Πανιώνιο

Δημήτρης Τομαράς
Οι πιθανοί 11 του Μαρτίνς για το ματς με τον Πανιώνιο

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς περισσότερο προβληματίζεται για μία θέση στον άξονα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ποιά δείχνει η επικρατέστερη 11άδα για το ματς της Δευτέρας στη Νέα Σμύρνη.
Ο Πορτογάλος αμφιταλαντεύεται κυρίως για το εάν θα χρίσει ή όχι βασικό για τον Νάτχο. Φαίνεται πάντως ότι ο Ισραηλινός έχει ένα προβάδισμα για να πλαισιώσει τον Καμαρά στο κέντρο.
Μία πιθανή 11άδα του Πέδρο Μαρτίνς - με βάση και τις δοκιμές της Κυριακής - για το Πανιώνιος - Ολυμπιακός είναι ως εξής: Γιαννιώτης - Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσίμικας - Καμαρά, Νάτχο - Φορτούνης, Λάζαρος, Ποντένσε - Γκερέρο. Δεν προέκυπτε δηλαδή να πάει ο Μιράντα στο κέντρο της άμυνας αντί του Μεριά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα