Δυσαρέσκεια στον Άρη για τη φιλοξενία από τον ΠΑΣ και την Αστυνομία

Βασίλης Βλαχόπουλος
Δυσαρέσκεια στον Άρη για τη φιλοξενία από τον ΠΑΣ και την Αστυνομία

bet365

Οι άνθρωποι του Άρη αποχώρησαν από τα Γιάννενα με πολλά παράπονα από τη φιλοξενία του ΠΑΣ και των ανθρώπων του, όπως επίσης και από την αντιμετώπιση της Αστυνομίας.

Η ομάδα του Πάκο Ερέρα ηττήθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στη Super League στο ματς της 4ης αγωνιστικής από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με το αυτογκόλ του Δεληζήση να κρίνει την αναμέτρηση του Σαββάτου στους «Ζωσιμάδες».

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Στον Άρη, εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια για τη φιλοξενία από πλευράς των αντιπάλων τους, ενώ, υπάρχει και ενόχληση για την Αστυνομία και το μπλοκάρισμα της εκδρομής οπαδών της ομάδας, αλλά και όσων είχαν φτάσει από νωρίς στην πόλη των Ιωαννίνων, δίχως όμως να καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα