Χριστοβασίλης: «Μαζί με Πετράκη και όσο αντέξουμε»

Gazzetta team
Χριστοβασίλης: «Μαζί με Πετράκη και όσο αντέξουμε»

bet365

Στήριξη όσο δεν πάει από τον Γιώργο Χριστοβασίλη στον Γάννη Πετράκη με τον πρόεδρο του ΠΑΣ να τονίζει πως θα συνεχίσει μαζί με τον έμπειρο προπονητή και όπου πάει.

Αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΣ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Μεγάλη νίκη την ομάδα μας η αποψινή. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με τρεις αγωνιστικές εκτός έδρας. Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, ήταν πολύ δύσκολο ωστόσο βάλαμε το γκολ και πήραμε τη νίκη».

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε 14 καινούριους ποδοσφαιριστές από την άμυνα και μπροστά. Στόχος μας αυτή τη σεζόν είναι να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο σύνολο αλλά και να σωθούμε, διότι φέτος πέφτουν αρκετές ομάδες. Μετά το τέλος του πρώτου γύρου θέλουμε να δούμε που θα είμαστε για να αξιολογήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το αν... φαντάζεται τον ΠΑΣ χωρίς τον Γιάννη Πέτρακη στη τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς συμπλήρωσε έξι χρόνια στον πάγκο του συλλόγου: «Προς το παρόν όχι. Θα προχωρήσουμε μαζί όσο αντέξουμε και οι δύο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα