Μαρτίνες: «Έπρεπε να είχαμε ακρίβεια για να διασπάσουμε τον ΠΑΣ»

Gazzetta team
Μαρτίνες: «Έπρεπε να είχαμε ακρίβεια για να διασπάσουμε τον ΠΑΣ»

bet365

Στη δυσκολία του Άρη στη διάσπαση της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Νικολάς Μαρτίνες.

«Νομίζω ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, δεδομένης της εικόνας και των δύο ομάδων. Παίξαμε με μια ομάδα που είναι καλά οργανωμένη. Ο ΠΑΣ είναι συμπαγής ομάδα κι εμείς θα έπρεπε να ήμασταν πολύ ακριβείς για να τη διασπάσουμε και για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες», είπε ο Αργεντίνος και ρωτήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητάς του. «Χρειάζομαι ακόμη λίγο χρόνο. Έχω τρεις εβδομάδες στην ομάδα, έχω τη βοήθεια των συμπαικτών μου, αλλά μεσολάβησε αρκετός χρόνος όπου δεν αγωνίστηκα. Εννοείται όμως ότι σε περίπτωση που με χρειαστεί ο προπονητής μου θα είμαι έτοιμος»,

Σε ερώτηση σχετική με το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, απάντησε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο για τους οπαδούς μας. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, να δουλέψουμε, γνωρίζοντας ότοι θα αντιμετυωπίσουμε μια καλή ομάδα. Να αναλύσουμε αυτά που κάναμε, τι λάθη κάναμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα